Hormoonyoga Therapie

HORMOONYOGA THERAPIE VOOR VROUWEN

De hormonale yoga therapie is een dynamische vorm van yoga die snel tot resultaten leidt. Dit is heel bemoedigend en motiverend, omdat de therapie zorgt voor een stijging in de hormoonspiegel en voor verbetering van symptomen die samen gaan met hormonale disbalans: opvliegers, hartkloppingen, minder energie, nachtelijke zweten, depressiviteit, vergeetachtigheid, migraines, vaginale droogte en jeuk, minder zin in seks, wisselende stemmingen, nervositeit, slechte kwaliteit van haar en nagels, droge huid, gewrichtenpijn, osteoporose, gewichtstoename, PMS, cysten op de eierstokken, onregelmatige menstruatie, menstruatie krampen, onvruchtbaarheid, vervroegde menopauze en incontinentie.


De doelgroep is met name vrouwen vanaf 35 jaar - vrouwen bij wie de hormoonproductie afneemt (pre-menopauze, menopauze, post-menopauze) en natuurlijk iedereen die last heeft van een verstoorde hormoonspiegel.

Yoga ervaring is niet noodzakelijk.


De resultaten van hormoonyoga therapie zijn met wetenschappelijk onderzoek ondersteund. Het is vastgesteld dat met regelmatig beoefenen van hormoon yoga de hoeveelheid vrouwelijke hormonen stijgt en daarom is dit type yoga niet voor iedereen geschikt: zwangere vrouwen en vrouwen met de volgende gezondheidsproblemen: alle hormoonverwante soorten kanker (borst, baarmoeder) ook na mastectomie, ernstige endometriose (aleen mogelijk na overleg met arts), ernstige osteoporose, grote myomen (alleen mogelijk na raadplegen van arts), na hartoperatie en niet-gediagnosticeerde buikpijn.
DE WORKSHOPS


Iedereen kan zonder problemen deze dynamische vorm van yoga leren, die met precisie en in een bepaalde volgorde geoefend moet worden.

Tijdens een workshop zullen wij de kennis van de hormoonyoga oefeningen langzaam opbouwen, zodat na afloop iedereen deze thuis kan beoefenen: niet alleen asanas en ademhalingstechnieken, maar ook visualisaties en anti-stress oefeningen. Wij zullen het hebben over chakras en de belangrijkste klieren voor de aanmaak van de vrouwelijke hormonen.

De workshops worden in het Nederlands en het Engels gegeven. Wij gaan in kleine groepjes aan de slag. Zo wordt de aandacht goed verdeeld.


Draag comfortabele kleding! Het beste is om op blote voeten te oefenen en niet op een te volle maag (het liefst 2-3 uur na het eten).PRIVÉ LESSEN/WORKSHOPS

VIER BIJEENKOMSTEN VAN ANDERHALF UUR VOOR 200 EURO.

DE DATA EN TIJDEN ZIJN OP AFSPRAAK.
ER WORDEN WEER GROEPSWORKSHOPS GEGEVEN IN DRIE BIJEENKOMSTEN VAN ELK 2 UUR VOOR 150 EURO


10, 17 EN 24 JANUARI 2023 TUSSEN 20.00 EN 22.00 UUR

(uiterlijk aanmelden tot 2 januari)


OF


11, 18 EN 25 MAART 2023 TUSSEN 12.00 EN 14.00 UUR

(uiterlijk aanmelden tot 3 maart)

HORMOONYOGA LESSEN


Heb je de oefenserie al goed geleerd maar heb je weinig zin alleen thuis te oefenen of ben je nog onzeker over de uitvoering van sommige oefeningen?

Dan kun je je aanmelden voor een hormoonyoga les:


maandag 18.00-19.00 (6 euro per les)

donderdag 17.30-18.30 (6 euro per les)
HORMOONYOGA PRAATGROEPVind je het gezellig om met andere deelneemsters van de workshop aan tafel te zitten en jouw ervaringen met hormoonyoga te delen?

Er wordt een paar keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd waar wij met een kopje thee met elkaar kunnen praten over de symptomen van hormonale disbalans en de verbetering van deze, de oefeningen, de voeding etc.

Een meditatie of een korte yoga les is tijdens deze middagen desgewenst een optie.

De bijeenkomsten zijn gratis.


ADRES


Oude Delft 24

2611CC Delft


of


YOENA

Delftstede, Phoenixstraat 66

2611 AM DelftZoals zo veel andere vrouwen heb ik de helende kracht van Hormoonyoga therapie ervaren.


Het wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat bij 100% van de onderzochte vrouwen een enorme verbetering is gebleken. Na 3 tot 4 maanden verdwijnen symptomonen bij oefening van 30 minuten per dag voor 3 of 4 dagen  per week.


Voor meer informatie ga naar:  http://www.dinahrodrigues.com.br

DE GRONDLEGSTER VAN HORMOONYOGA THERAPIE

De Hormoonyoga Therapie werd ontwikkeld door Dinah Rodrigues. Uitgaande van haar kennis van Hatha yoga, Kundalini yoga en Tibetaanse energie yogatechnieken heeft mevrouw Rodrigues een unieke yoga oefenserie samengesteld om de klieren te activeren.Op die manier worden hormonen in het menselijke lichaam aangemaakt voor een verbeterde balans.

Zij is het levende bewijs dat haar hormoonyoga therapie werkt. Dit jaar in mei is mevrouw Rodrigues 95 jaar geworden en nog steeds reist deze vitale en inspirerende vrouw de hele wereld over om yoga lessen te geven.


BRENG BALANS IN JOUW LEVEN!